Bakat hårt bröd
Och här kommer receptet.
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl mjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
0,25 dl olja (t.ex. oliv)
Blanda ihop alla ingredienserna till en smet. Häll upp smeten på ett bakplåtspapper (på en plåt) sedan lägger du ett bakplåtspapper ovanpå och kavlar eller trycker ut smetet över plåten. Ta bort papperet, skär smeten i rutor så att man kan bryta isär den sedan och sist in med den i ugnen.
15-18 minuter i 200 grader
Mkt enkelt och mkt gott.
Ps. glöm inte smör och ost! :)
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl mjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
0,25 dl olja (t.ex. oliv)
Blanda ihop alla ingredienserna till en smet. Häll upp smeten på ett bakplåtspapper (på en plåt) sedan lägger du ett bakplåtspapper ovanpå och kavlar eller trycker ut smetet över plåten. Ta bort papperet, skär smeten i rutor så att man kan bryta isär den sedan och sist in med den i ugnen.
15-18 minuter i 200 grader
Mkt enkelt och mkt gott.
Ps. glöm inte smör och ost! :)
Kommentarer
Trackback